Een aandeel in de Betuwe

Onze aanvraag bij "Een aandeel in de Betuwe" is gehonoreerd. Vanaf 1 april kunnen leden van de Rabobank West Betuwe hun stem uitbrengen op 'Een zonnewijzer voor Gellicum". De stemronde sluit op 30 april 2017.

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds 'Een aandeel in de Betuwe'. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen.

Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt.

Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2017 op www.rabowestbetuweleden.nl  . Ben je nog geen lid, zorg dan dat je vóór 1 april 2017 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Zonnewijzerroute Geldermalsen wil haar route uitbreiden met een nieuwe zonnewijzer in het kerkdorp Gellicum. Zij heeft een aanvraag ingediend in de categorie Cultureel.

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?