Archief

Leerdams Kunstenaarscollectief

Onlangs verscheen er in het Kunststof Magazine van het Leerdams Kunstenaarscollectief een artikel over onze zonnewijzerroute (nr.2 april 2014, blz. 33). Het werd geschreven door Riet Rutten. Onderstaand de link waarop het te lezen is.

http://www.leerdamskunstenaarscollectief.nl/Kunststof_Magazine_files/Kunststof%20Jaar2014-2.pdf

Geocache

Tijdens de speeddate in november 2013 (zie onderstaand artikel) kwamen we in contact met een echtpaar uit Geldermalsen dat enthousiast met Geocaching bezig is. In januari hebben we uitleg gekregen en een fietstocht gemaakt langs de reeds bestaande geocaches in de buurt van Geldermalsen. Vanaf 23 maart 2014 is een Geocacheroute mogelijk langs de reeds gerealiseerde zonnewijzers. Een mooie toevoeging om de zonnewijzers voor een nieuwe groep mensen op de kaart te zetten. Dezelfde avond dat de Geocache in de lucht was werd er twee keer gescoord. Dat weekend kwamen er al 9 groepjes langs. Op de foto een echtpaar (Winettes Family) en hun dochter (Mystery's Girl) dat afgelopen week in Tricht werd gespot.

Vrouwen van Nu

Op dinsdag 21 mei 2013 heeft Astrid van der Werff een lezing gehouden over zonnewijzers voor de Vrouwen van Nu afdeling Rumpt/Gellicum. Enthousiast hebben zij op 13 juni jl. als eerste georganiseerde groep de zonnewijzerroute gefietst langs de reeds gerealiseerde zonnewijzers.