Lezing Vrouwen van Nu Beesd

Op 20 mei 2014 gaf Astrid van der Werff een lezing voor de Vrouwen van Nu afdeling Beesd in 'de Dorpskring' op de Voorstraat 23 te Beesd. Ondanks stortregen en onweer zijn er zo'n 30 vrouwen gekomen. Het was erg gezellig en er was ook veel interesse. Er kwamen veel vragen en men was verwonderd en blij verrast dat zonnewijzers zo leuk zijn en dat er ook hier in de buurt zonnewijzers te vinden zijn. Binnenkort gaan ze de route met elkaar fietsen.

Onthulling informatiebord in Beesd

Op zaterdag 19 oktober 2013 is in Beesd bij het Klokhuis een informatiebord onthuld. Hierop is in het kort de werking van de zonnewijzer te lezen en wordt de symboliek uitgelegd die op de zonnewijzer te zien is. Het informatiebord werd mede mogelijk gemaakt door Stichting 't NUT uit Beesd. Dhr. Piet Bron van Bron Verkeersvoorzieningen heeft belangeloos het bord opgehangen. Hiermee is het project rond de zonnewijzer in Beesd afgerond.

      

Informatiebord voor Beesd aangevraagd

Maandag 19 augustus 2013 is aan PressArt te Doorn opdracht gegeven om het informatiebord van Beesd te maken. We wachten met spanning af hoe het er uit zal komen te zien.