Tegel vervangen in Geldermalsen

Op woensdag 2 oktober 2013 is de tegel in de zonnewijzer op de Markt in Geldermalsen vervangen. Vanaf nu kun je op de 'maand' gaan staan.

 

Informatiebord Geldermalsen geplaatst

Op 17 april 2012 werd in Geldermalsen het informatiebord geplaatst bij de zonnewijzer op de markt. Daarmee werd het project in Geldermalsen afgesloten. Hieronder volgt een foto-impressie.

Informatiebord bij zonnewijzers

17-04-2012 15:42

GELDERMALSEN - Sinds de zomer van 2011 zijn Geldermalsen en Deil een zonnewijzer rijker. Dinsdagmorgen werden bij deze zonnewijzers informatieborden geplaatst over hoe de zonnewijzers zijn samengesteld en hoe ze te gebruiken zijn. De zonnewijzers maken deel uit van de zonnewijzerroute die in de gemeente moet verrijzen, een taak die de Stichting Zonnewijzerroute Geldermalsen enkele jaren geleden op zich heeft genomen en die een eerste impuls kreeg met het jubileumfonds 75 jaar Nieuwsblad Geldermalsen.

Bij de onthulling van het bord op de markt in Geldermalsen waren aanwezig (v.l.n.r.) Inge Nijholt, Marga Robesin, Max Wiringa (allen betrokken bij de Stichting), Karel van Koppen (mede-sponsor), Karine van Drunen (knielend) en Astrid van der Werff (resp. secretaris en voorzitter van de Stichting), Leo van Kasteren van de firma Dover uit Geldermalsen die de informatieborden heeft gesponsord, Fer de Vries (erelid Zonnewijzerkring Nederland en adviseur van de Stichting) en Piet Bron van de firma Dover.